Fijn om te zien dat u geïnteresseerd bent in een boeiende presentatie! Ik ben Maarten Sukel, een specialist in de fascinerende wereld van Kunstmatige Intelligentie (AI), en ik ben beschikbaar om mijn passie en kennis met u en uw publiek te delen.

Als u een vrijblijvende offerte wilt en ik reageer zo snel mogelijk: [email protected].

Boeiende lezingen die innovatie aanwakkeren: Mijn aanpak van lezingen over AI gaat niet alleen over het delen van informatie; het gaat om het creëren van een ervaring die nieuwsgierigheid en enthousiasme aanwakkert. Met mijn diverse ervaring in het toepassen van machine learning binnen de overheid in het bedrijfsleven breng ik real-world voorbeelden naar voren, waarbij ik laat zien hoe AI kan worden ingezet om complexe uitdagingen aan te gaan en om op die manier vooruitstrevend denken te stimuleren. Daarnaast promoveer ik op het gebied van machine learning waardoor ik ook een goed overzicht kan bieden over wat eraan komt.

Maarten Sukel werkt als Machine Learning Engineer, schrijft als auteur van het boek “De AI Revolutie” en is kandidaat promovendus op het gebied van AI bij de Universiteit van Amsterdam.

Naast het ontwikkelen van machine learning- en AI-systemen, richt hij zich op het schrijven en spreken over de impact van deze systemen op de samenleving.

Realistisch over de kansen en de risico’s: Jaren heb ik gewerkt aan het implementeren van kunstmatige intelligentie, van beeldherkenning tot voorspellende modellen, en van generatieve AI tot ‘ouderwetse’ tekst classificatie. Door deze ervaring ben ik mij erg bewust van de kansen. Maar ook de risico’s hou ik rekening mee in mijn presentatie, met mijn boek “De AI Revolutie” ga ik in op de invloed die kunstmatige intelligentie heeft op de maatschappij. Ik geloof in een gebalanceerd verhaal en zal zowel de nadelen als de mogelijkheden belichten.


Presentaties zijn altijd uniek om aan uw behoeften te voldoen: Ik begrijp dat elke gelegenheid anders is. Daarom specialiseer ik me in het op maat maken van mijn presentaties voor uw specifieke context, of u nu de nieuwste AI-trends wilt verkennen, inspiratie zoekt voor innovatie, de risico’s in kaart wilt brengen, of kijkt naar praktische toepassingen van deze technologie. Zowel voor een technisch als niet technisch publiek (of allebei) zorg ik dat er wat te leren en te lachen is.

Vooraf zal ik polsen naar de interesse van het publiek, en met die informatie maak ik een verhaal op maat: zo blijft het voor mij leuk, en gaat het publiek altijd tevreden naar huis. Als het even kan spreek ik graag wat mensen die de presentatie zullen bekijken, om te zien waar de interesses liggen!


Geïnteresseerd om mij te laten spreken op uw evenement of bij uw organisatie? Stuur een email naar [email protected] om een aanvraag te doen. Ik zal u alle details geven over mijn mogelijkheden voor spreekbeurten.